Indikator slabih dni

Ko zjutraj, zamujajoč v Ljubljano, sredi križišča ostaneš brez bencina, veš, da se ti obeta sila slab dan. (K sreči traja le še dobro uro.)

Advertisements

8 responses to “Indikator slabih dni

 1. Sej je že 🙂

  V bistvu je bila brezbencinska izkušnja kar zabavna … pa še moja črna knjižica avtomobilskih (ne)uspehov se je uspešno odebelila za novo izkušnjo.

  Po crashu, bližnjem srečanju z zidom, okvaro sklopke sredi Celovške, odtrganem brisalcu, spuščeni gumi [ …] se sprašujem, kaj sledi? Počena guma?

 2. Kje si pa o(b)stala?
  Namreč to mi je ena od paranoj, ko se vžge lučka in potem je počasi z vsakim kilometrom še huje. Kako se sploh reši tako situacijo, če si npr. sam v avtu?

 3. Ostala sem sredi križišča med zavijanjem, tako da je bil za nekaj minut zablokiran promet v vse štiri smeri 🙂
  K sreči sem volan svoje devetnajstke že prej zaupala kolegu, ki je zadevo sprejel povsem mirno (v nasprotju z mano, ki sem živčno kričala in panično skakala okoli avta).
  nekako je avto uspešno prestavil na pločnik, armaturo opremil z listom, na katerem je napisal, da sva odpešačila po bencin, in kontaktom. Potem pa veselo pot pod noge pa do prve benze.
  Če bi bila sama, bi verjetno sredi križišča živčno klicala potencialne pomočnike ali pa jih neumorno iskala med vozniki, čakajočih sredi križišča. Vem iz izkušenj minulih vozniških pripetljajev (ki jih btw ni malo!) ….

  Čeprav ne želim izdati svojega feminističnega alterega, ponižno priznavam, da je v takih primerih družba sposobnega moškega več kot zaželena. 🙂

  p..s.: Bencina mi je zmanjkalo zaradi okvare rdeče lučke!!! Ker se naivno zanašam na vizualno opozorilo za kritično količino benza, seveda nisem pomislila, da bi ga lahko zmanjkalo brez svetlobnega opomilnika.

 4. … ali pa zabavno. Kakor vzameš. Oziroma ko te od dogodka loči časovna distanca, ki zgodbi pripne celo humorno konotacijo. 🙂

 5. če ti je to že uspelo pa svaka čast! Zdej pa kantico bencina v prtljažnik, za vsak slučaj 🙂

 6. Kantica je po novem v prtljažniku ,,, zaenkrat sicer prazna, ampak tudi to je nekaj. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s