Gotovo!

… bi s skrajno visokim glasom in zgovorno gesto naše post-izpitno relaksacijo v Radovni komentirala naša draga antropološka profesorica.

Odhod izpitnega obdobja in prihod pomladi smo živahno pozdravili v osrčju gorenjskih gora.  Poleg izzivanja želodčnih sokov z nevarnimi komabinacijami slaščic in visokoodstotnih alkoholnih pijač smo bili končno deležni bližnje interakcije s snegom (pa čeprav med odkopavanjem nesrečnih avtomobilov), se izobraževali o (afganistankih) viličarjih, širili in producirali lokalne trače ter občudovali nove stilistične trende v obliki moških  lakastih pasov in  kavbojskih škornjev.

S tem povezan je tudi najjaći citat vikenda, kot bi rekla organizatorka Neža, skovan ob zgodnjih jutranjih urah:  Kaj imata skupnega twister in pas? Oba se svetlikata – razen twisterja.

Zabava se za 24 ur umika resnejšim opravkom, ki zaobjemajo ponovne študijske misije, izboljševanje ocen, pisanje člankov in sestankovanje. Že jutri zvečer pa bo kranjsko-ljubljanski smog znova zamenjal visokogorski zrak.

Advertisements

3 responses to “Gotovo!

  1. Foto material še čakam …

  2. Seveda, da ob tem sploh ne omenjamo živih barikad – jest in moja spalka vedno najebeta 😀 In še, ali si vedela, da viličarjev na sončne celice ne delajo, o mogoči opciji pa vseeno razmišljajo v Termu v Škofji Loki? 😀

  3. Poznonočno / zgodnjejutranje testiranju v poligonu bočno sem res pozabila, viličarje pa sem v postu omenila zgolj bežno, saj pripravljam daljši post, namenjen izključno solarnim viličarjem.
    Ob včerajšnji poglobleni debati o prednostih in slabostih novih viličarskih inovacij Terma sem prepričana, da imam več kot dovolj materiala.
    Vabljena k sodelovanju kot soavtorica / zunanji glas. 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s