Žurerska kombinacija potice in avta

Med kratkim virtualnim sprehodom po slovenski blogosferi sem ugotovila, da bom z ubeseditvijo občutkov ob včerajšnjih (obupnih) Trenjih skrajno neaktualna. Moj blogerski reakcijski čas se pač ne more primerjati z bliskovito odzivnostjo soblogerjev.

Tako namesto kritičnih odzivov na aktualno medijsko dogajanje ponujam (zabavnejša) predloga za popestritev žurerskega življenja in mučnega izpitnega obdobja … včeraj preverjena tudi v praksi.

Predlog 1: Avto party – Ob nekompatibilnosti evropskih cen pijač in (paradoksalno debelih) študentskih denarnic je obiskovanje lokalov vse manj priljubljeno, zapoznelo zimsko vreme pa onemogoča posednje po javnih klopcah. Alternativa: zabava v avtu.
V avto se zdrenja nekaj vreščečih deklet, prtljažnik transformira v mini bar, zarošene šipe poskrbijo za intimno atmosfero, polivanje močno aromatiziranih pijač pa lastnico avtomobila sooči s hudim čistilnim izzivom.

Predlog 2: Potica – pijača, ob kateri na svoja striktna prepričanja pozabijo tudi največji nasprotniki žganih pijač. Rum za mamljivi vonj po gusarskem avanturizmu v kombinaciji z jabolčnim sokom za omamne vonjave, ki konkurirajo mamini peki. (Me kdo zaposli v oglasevalski agenciji?)

Let’s party! 🙂

p.s.: Pred uporabo se o negativnih stranskih učinkih posvetujte s komerkoli na proserpina.wordpress.com

Advertisements

3 responses to “Žurerska kombinacija potice in avta

  1. tega se je za bat. da se bo zacelo zivljenje tam, kjer si okolica najmanj zeli. kontra efekt je misljen predvsem na casovne termine, ki nikakor ne ustrezajo jutranje-zbujajocim-se-predstavnikom-delavnega-razreda, pa ves dzank, ki je na voljo na crnem trgu.. hah. p.s. – pina, bos dim?

  2. odgovor na p.s.: Jaaaaaaa

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s