Kotiček šoferske tete Pine

Draga teta Pina! 

Vsakodnevno preizkušanje motoričnih sposobnosti za volanom po ljubljanskih ulicah me vedno bolj iritira: pri rednem nabiranju kilometrine na relaciji center-Bežigrad-Rožna postajam depresivna, živčna in čustveno sesuta. Prosim, pomagaj mi! 

Tvoja nesrečna voznica

 Draga nesrečna voznica!

 Glavo pokonci: vožnja je lahko tudi zabavna. Za začetek v avtu privij glasno glasbo: izbiraj med aktualnimi (ali še bolje – nekaj let zastarelimi) hiti narodnozabavne scene, turbo folk ali pop-rap glasbe. V avto povabi še (najmanj) pet skrajno zabavnih oseb, doma pozabi vozniško in pokvari desno sprednjo luč. Sredi dneva se peljite skozi mestni center in se igrajte fiktivne skrivalnice s policiskimi maricami.
Če ti to ni dovolj, se ustavi pri zaprtem parkirišču in redarja neumno vprašaj, če mu lahko kljub očitnim zaporam zaupaš avto. Po njunem dovoljenju, ki ga pospremita z butastim pogledom, parkiraj na znaku Prepovedno in ju podkupi s čajem, ki ga med prvim prinašanjem obvezno zlij, da moraš po novega. Verjemi, vožnja bo postala sila zabavna.

Tvoja teta Pina

Advertisements

4 responses to “Kotiček šoferske tete Pine

 1. Kotiček je odprt tudi za vaše travme.
  Pripenjanje kič fotkic, ki sovpadajo z rubriko nasvetov, mi je blazno priraslo k srcu, tako da komaj čakam, da na svoj blog spet upravičeno prilepim še kakšno. 🙂

 2. Pina, a nismo rekl, da te ne vidmo zdej en tedn?!?

 3. Teta Pina je v odgovoru na začetku še nekaj spustila:

  … kombinacija tipk Shufle in Next na vašem CD predvajalniku ima magično moč, če je možno jo pritisni na vsakih 5 sec in vzdušje v avtu bo dobilo nove dimenzije …

 4. Spela: sej me ne vidite … samo berete 🙂
  Ne resno: z roko je občutno bolje, poleg tega pa je bil današnji čas, preživet za računalniškim zaslonom, res minimalen.

  Samo: Se strinjam! 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s