Sezona faksiranja spet odprta!

Po triinpolmesečni počitniški aritmiji je beseda “faks” v mojem vsakdnevnem besednjaku že pošteno obledela. Preden bi jo mirno etiketirala z arhaizmom, so budilka ob (pre)zgodnji 6. uri, travmatični zastoji v obvezni koloni do Ljubljane in skrajno nehvaležen urnik poskrbeli, da so univerzitetni spomini spet oživeli. Ah …

Ne dvomim, da se bo koncentracija ur v prihajajočem mesecu radikalno zmanjšala, rekreacijski študentje pa bodo dragocena parkirna mesta končno izpraznili za mojo devetnajstko (ali Mojčino Ibizo in Nežin c2, ki predstavljata moj alternativni prevoz).
Do takrat pa se bom zaposljevala z zgubljenim tavanjem po prenovljenem faksu, z zviranjem po vrtečih stolih, ki sem jih čez poletje tako pogrešala, in spoznavanjem novih sošolcev. Še dobro, da smo pri današnji uvodni uri angleščine jemali zahtevno lekcijo Meeting people. Nova prfoksa nam je angleška lingvistična obzorja razširila z zahtevnim novim besediščem in intelektualnimi frazami tipa Have you got a bicycle? And this is not a joke!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s