When You Were Young

Cover Image

Da se nevzdržno staram, me poleg radikalne spremembe v številu mojih let, opominja tudi intenzivna črnina mojih podočnjakov in kronična utrujenost, posledici napornega vikenda. Rojstnodnevne aktivnosti in zabavanje avstralskega prijatelja so poskrbeli za aktivno uživanje prvih nenajstniških trenutkov in me vztrajno prepričevali, da je lahko žur pri zrelih letih še boljši. 😉

Starostne prelomnice sicer ni zaznamoval ob zgodnji jutranji uri napovedani pivski maraton, ki sta se ga tako veselila moja praška sopotnika, temveč skrajno sofisticirano nazdravljanje s penino (darilo sodelavcev) v plastičnih union kozarčkih v pisarni ob enako zgodnji uri in opoldanski refošk v mojem srednješolskem pribežališču. Pivsko-proslavljajočo atmosfero je ustvarjalo tudi popoldansko praznovanje s sorodniki in obvezno večerno druženje z najbližjim krogom prijateljev. Razbolelo glavo sem zdravila z jutranjim sprehodom ob Ljubljanici z avstralskim prijateljem Mikeom in basanjem z ostanki tortice pri meni doma. Da ne bi stopnja sladkorja prehitro padla, smo druženje nadaljevali ob blejski kremšniti, kranjski večerji in ponovnem manjšanju mojih rojstnodnevnih zalog v obliki dokazov o mojih kuharskih veščinah. Za zagotovljen žur je poskrbela otvoritev tematskih večerov v Downu, noč pa je po zaprtju lokala zaokrožil ponovni obisk prestolnice. Kljub prizadevanju mi ni uspelo prekiniti žurerskega ciklusa. Avstralsko-slovenski poslovilni večer se je zavlekel v ponedeljkovo jutro. In streznitev je prišla šele s prezgodnjo budilko.

Trenutno sem v zoprno-naporni fazi lovljenja rokov, premagovanja zapiranja oči in zbiranja motivacije za ponoven začetek normalnega življenja. (Za katerega vedno tako utopično upam, da bo enkrat le prišel …)

p.s.: Post si deli naslov z aktualnim singlom ubijalsko dobre skupine The Killers, ki ga neprekinjeno poslušam že 2 dni.

Advertisements

5 responses to “When You Were Young

 1. Grrrr, kje lahko zamenjam font? Kdo ve?
  Ker tale pisava mi res ni kul 🙂

 2. Verjetno si nekje drugje pisala post in ga šele potem skopirala sem? Sicer se ne spoznam najbolje, ampak poglej post v html obliki in tam popravi pisavo. Mislim, da je nekako takole:
  tvoj tekst
  Pa pol sam pisavo drugo napiš..
  oz. izberi pisavo po želji. Upam, da bo delovalo.. 😉

 3. Ah šit.. sem ti na mail poslala, ker tukaj ne prikaže zaglavja..:)

 4. Hvala 🙂
  Bom probala 🙂

 5. Hmmm, lahko spreminjam pisavo, ne pa velikosti …
  🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s