I Belong in …

Po napornem dnevu, ki ga pričakaš na koncertu Beatsteaksov, njegovi minljivosti prizaneseš s spancem, svitanje pospremiš z vihravim tipkanjem in mučenjem kreativnih celic, ga enako živčno nadaljuješ s hektičnim jutrom, polnim obveznosti, in skoraj nepotrebno vožnjo v Ljubljano, sprehodom v nevihti, meni tako neljubim nakupom, pisanjem članka, živčnim izbruhom ob spikerjevi interpretaciji tvojega besedila, na rojstnodnevni zabavi (52 let..hmm), večernem sestanku, obnovitvi zalog belega vina in obiskom prijateljice, tvoja stopnja energije preprosto pade na krizno območje. Ostaneta zgolj dve rešitvi: spanje ali mrzlično iskanje kul stvari, ki pripomorejo k atraktivnosti tvojega bloga. What to choose?

Kljub temu da spletni testi niso 100% preverjeni napovedovalci usode …

You Belong in London
A little old fashioned, and a little modern.
A little traditional, and a little bit punk rock.
A unique woman like you needs a city that offers everything.
No wonder you and London will get along so well.

… jasnovidnim sposobnostim tega kviza kar verjamem! 

London je nedvomno moje najljubšo mesto. Že v opisu omenjena fatalna kombinacija odštekane modernosti in konservativne tradicionalnosti je v poznih osnovnošolskih letih zasvojila tudi mene. Faza zasvojenosti in odvisnosti še traja. London se redno pojavlja v mojih zasanjanih razmišljanjih o prihodnosti; je moja najpogostejša in hkrati najljubša potovalna destinacija in mesto, kjer živim tako, kot bi rada živela vsak dan … pa čeprav le nekaj dni na leto.

Talilni lonec, v katerem se poleg vseh svetovnih ras in kultur mešajo živahen mestni utrip, osupljiv kulturni repertoar, bogata zgodovina in atraktivno nočno življenje. Kozmopolitanski blišč, ki zasije v pestrem uličnem življenju, neustavljivem vrvežu in odbiti modi (ki me privlači kljub moji vztrajni ignoranci modnih trendov.) In glasba: moji najljubši bendi, usoden angleški naglas in množica ljudi, v katero se lahko skriješ, ko ne potrebuješ nikogar, ali jo odkriješ, ko nekoga – potrebuješ.

thats-me.jpg

Čeprav je samo butast elektronski test, sem prepričana, da bo prišel čas, ko bodo vodometi v Sunset Housu, veverice v Hyde Parku in jutranje prerivanje na podzemni železnici postali moj vsakdan.

Advertisements

3 responses to “I Belong in …

  1. Nočni obiskovalec bloga

    Hm, London? You don’t say.

  2. Naslednji post: romantika v Londonu? 😉

  3. Dnevni obiskovalec bloga

    No, le!;)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s