Danska invazija Kranja

Medtem ko se Ranka vživlja v vlogo tete svoji svojemu danskemu nečaku, so se le nekaj sto metrov stran utaborili Pinini danski prijatelji. Tokrat žal zgolj za dober dan in pol. Kljub temu sem bila materializiranih prijateljev, ki se sicer na moji socialni shemi najpogosteje pojavljajo zgolj preko virtualnih kanalov, resnično vesela.

img_8935.JPG

I guess it’s my turn now … Od zadnjega uživanja danskega gostoljubja sta minili že dve leti in želja po ponovnem potovanju v deželo morskih deklic, vikingov, nepredstavljive ravnine, osupljivega skandinavskega dizajna in nordijskega vetra postaja vse močnejša; ponovno srečanje svojih dobrih prijateljev pa dovolj močen faktor za realizacijo mojih potovalnih tendenc …

Tako, dansko-slovenski-angleški nemir sta zamenjala mir in tišina, meni pa so ostali prazno in (končno) sterilno počiščeno stanovanje, poldrugi kilogram tipičnih danskih bonbonov, ki kljub čudnemu okusu sumljivo hitro izgubljajo na teži, in nova doza spominov, ki se bodo pridružili zavidljivi zbirki simpatičnih momentov našega našega triletnega druženja, razpetega med Dansko in Slovenijo (občasno tudi drugimi destinacijami), ki jih nostalgično predstavljam v spodnji mini fotogaleriji.

Farvel!

165-6546_img.JPG167-6763_img.jpg167-6730_img.JPG

img_0877.jpgimg_8708.JPGimg_0884.jpg

167-6706_img.jpgimg_8896.JPGimg_8942.JPG

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s